User:MarlaTimmer497

From africa-rising-wiki
Jump to: navigation, search

Ο Αμελέτητος Καθηγητής Μελέτης(μέρος Πρώτο)

Επειδή υποθέτω πως όσα ακολουθούν είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν αντιδράσεις, σπεύδω να θυμισω σαν απάντηση, την ρήση του Σολωμού πως το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό. Το μαξιλάρι LATEX ANATOMIC είναι κατασκευασμένο από latex με την ιδιότητα να βυθίζεται όσο ακριβώς πρέπει, για να εξισορροπήσει το ύψος του κεφαλιού με αυτό της υπόλοιπης σπονδυλικής στήλης. Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να συνεχίζει, ίδια κι απαράλλαχτα, το δρόμο των προκατόχων τους, χωροθετώντας υψηλού βαθμού ρυπαίνουσες εγκαταστάσεις με κυρίαρχο το ταξικό κριτήριο, έστω κι αν καταρρέει η φέρουσα ικανότητα της ευρύτερης περιοχής.

Εχει οπως καταλαβαινω δυο σκελη.Το ενα ειναι η κρατικη διαχειριση των απορριμματων.Ολα στο κρατος.Υποδομες εφοδια προσωπικο (μονιμο με πληρη δικαιωματα) ολα κρατικα.Οχι δημοτικα τελη (καμμια επιβαρυνση των δημοτων)ευθυνη της διαχειρισης σε εναν Ενιαιο Δημοσιο Φορεα αλλα η διαχειριση θα γινεται απο τους Δημους.Οι οποιοι προφανως θα παιρνουν χρηματα απο το κρατος δηλαδη την γενικη φορολογια για να κανουν την διαχειριση.Οποτε επιβαρυνση θα υπαρχει ετσι κι αλλιως εστω μεσω των κρατικων φορων.

Ουτε μια φετα καρπουζι δεν μπορουν να κοψουν οι «καποιοι» χωρις εναν εργατη να το καλλιεργησει να το κοψει να τους το φερει στο τραπεζι.Ουτε το σωβρακο τους δεν ξερουν να πλυνουν. Η προαγωγή σε ανώτερη τάξη συνεπάγεται ορισμένα προνόμια: Αλαφρώνουν οι όροι του κανονισμού, μπορεί ν' απολυθεί ο κατάδικος προτού λήξει ο χρόνος της ποινής κτλ.

Μια μικρή βιολογική ‘φάρμα', η οποία θα περιλαμβάνει έναν ελαιώνα, ένα λαχανόκηπο και οικόσιτα ζώα και πουλερικά, με στόχο την ενεργό περιβαλλοντική συνείδηση, την ενίσχυση της υπευθυνότητας, της εργατικότητας, τη χαρά της παραγωγικότητας και την ποιότητα ζωής.

Αντιθετως η βορεια Ελλαδα, τα ηπειρωτικα της καθως και οι παραθαλασσιες περιοχες της και φυσικα οι ορεινες και ημιορεινες περιοχες της, σχετικα συχνα επηρεαζεται απο υετικα φαινομενα κυριως με την μορφη καταιγιδων που οφειλονται σε ασταθεια, λογω της κινησης ψυχρων μαζων προς τα εκει, προερχομενα ειτε απο υψηλοτερα γεωγραφικα πλατη ειτε απο την κεντρικη Μεσογειο.

Άλλωστε αν δεχθούμε ότι ο νόμος είναι ο δεύτερος όρος σύγκρισης, τότε ποιος είναι ο πρώτος (το «κανείς» είναι το υποκείμενο); Το παράδειγμα τού Σαμαράκη, βέβαια, εννοιολογικά πλησιάζει περισσότερο στη φράση τού Μυλόπουλου, με τον αστερίσκο, πάντως, ότι αυτό έχει β΄όρο σύγκρισης.

Ανωτέρα βία συνιστά κάθε γεγονός ανεξάρτητο από τη βούληση του ΟΤΕ που είναι αντικειμενικά απρόβλεπτο και δεν είναι δυνατό να προληφθεί ούτε με μέτρα άκρας επιμέλειας και σύνεσης, όπως ενδεικτικά: πόλεμος, ταραχές, θεομηνίες, πυρκαγιές, εκρήξεις, πράξεις δολιοφθοράς, κυβερνοεπιθέσεις, απεργίες, βλάβες τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, εμφάνιση ιών κ.τ.λ.

Στρώματα σαν και αυτά (68cm x 32cm συμπιεσμένο)είναι απαγορευτικά λόγου όγκου σε περίπτωση που θα μετακινηθώ με μέσα μαζικής μεταφοράς(λεωφορείο) στο χώρο της κατασκήνωσης; Ο υπνόσακος της Outwell έχει πλάτος 105 cm οπότε το έξτρα πλάτος θα πάει χαμένο με ένα στρώμα πιο στενό σαν και αυτά της παράθεσης έτσι δεν είναι; Τα οποία όμως στρώματα αυτά διπλωμένα είναι πολύ πιο μικρά σε μέγεθος σε σχέση με το double της Vango.

Τόσο, που ο Σκάι διέκοψε τη συνεργασία του με μία από τις πιο έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων, την Public Situation, επειδή αποτύπωσε τη σκληρή -για τη Ν.Δ- πραγματικότητα. Αυτη η κατασταση σημαινει κενο εξουσιας (οπως συνεβει και σε αλλα μερη της Ευρωπης και αντολικης Ασιας εκεινη την περιοδο) το οποιο εκμεταλλευτηκε το ΚΚ για να μεταβληθει απο περιθωριακη, σε κυριαρχη δυναμη.