User:MellissaLaw8984
Στρώματα Αγρίνιο
Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Ηταν αρκετό να μάθει κανείς ένα μικρό γλωσσάρι, τόσο δα, πολυπολιτισμός, διακύβευμα, μεταμοντερνισμός, συνωστισμός, ασυνέχεια του έθνους, φαντασιακό, αφήγημα (ή αφήγηση) και γινόταν αμέσως δεκτός σε μια στοά εκλεκτών, γεμάτη ευκαιρίες, διασυνδέσεις, αλληλοκαλύψεις, αναθέσεις, νεοπλουτισμό, επιδοτήσεις, προγράμματα, μίζες, κλειστά μάτια, μαύρο χρήμα, ομερτά, ΜΚΟ, Ανεξάρτητες Αρχές, offshore, αρκούσε να φιλήσεις μια-δυο κατουρημένες ποδιές κι από ευρωλιγούρης επαρχιώτης γινόσουν Τσουκάτος, Πανταγιάς, Αλογοσκούφης και ό,τι άλλο τράβαγε η ψυχή σου.
Υπισχνείται λοιπόν ο γερμανός αρχηγός μιας μεγίστης μερίδος του γερμανικού λαού, ότι θα αποκαταστήσωμεν την καθαριότηταν εις την οικογενειακήν και την δημοσίαν ζωήν", θα επαναδώσωμεν εις τον γερμανικόν λαόν την πίστιν προς τον Θεόν, την πατρίδα και την οικογένειαν", και θα στηρίξωμεν πάλιν επί υγιών βάσεων την εκπαίδευσιν των παιδιών μας".
Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις απο τις κλιματολογικες αλλαγες, που κακως απο τους μεγαλους απαταιωνες και κερδοσκοπους του πλανητη μας αποδιδονται στις ανθρωπινες δραστηριοτητες, οτι πολλες χωρες θα βρεθουν αντιμετωπες με εντονη φυσικη αλλα και τεχνιτη λειψυδρια, ενω σε πολλες πυκνοκατοικημενες χωρες στις οποιες εδω και αιωνες ο πληθυσμος αγωνιζεται εναντια στις πλημμυρες, αυτες θα λαβουν τετοιες διαστασεις, που η αντιμετωπιση τους θα γινει σχεδον αδυνατος.
Ειδικότερα στο ίδιο ως άνω τεύχος 12 μεταξύ των προτεινόμενων προς εκτέλεση έργων περιλαμβάνεται και το «Έργα μεταφοράς νερού άρδευσης από τα δίκτυα Αναβάλου στο Δήμο Ερμιονίδας της ΠΕ Αργολίδας.», έργο που ήδη βρίσκεται υπό μελέτη από την 10.5.11 (υπογραφή σύμβασης).
Ειμαι δεκαεννια ρε και θελω να σας γαμησω ολους,θελω να σας αλλαξω τα φωτα,θελω να σας ανοιξω τον κωλο τοσο πολυ που στο τελος να φτυνετε το σπερμα απο το στομα ,ξεφτυλισμενοι ολοι.Θελω να γαμησω και κεινο το γαμημενο αισθημα του φοβου που μου σφιγγει την καρδια καθε φορα που παω σε πορεια ρε μαλακα.Δεν φοβαμαι ρε.Δεν μου εχει μεινει τιποτα το οποιο να πρεπει να προστατευσω.Χεστηκα για την θεση μου στο πανεπιστημιο- ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ-,χεστηκα για την γνωμη που εχουν τα ζωακια σαν και του λογου σου,χεστηκα για την περιουσια του μπαμπα μου- ετσι και αλλιως ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,χεστηκα και για την ζωη μου, παρολο που ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.
Όχι μόνο οι βάσεις δεν μπήκαν αλλά βρισκόμαστε μπροστά σε μια πλήρη αποδιοργάνωση του Δήμου, με ένα δημαρχοκεντρικό τρόπο διοίκησης, που οδήγησε ακόμα και στην αποσύνθεση της ίδιας της παράταξής του, που υποτίθεται θα άνοιγε αυτό το δρόμο του μέλλοντος.
Δεν έχει σημασία αν θα ακολουθήσει κάποιο επάγγελμα που να συνδέεται με τη φύση του πλανήτη π.χ. μόδα, αισθητική, διακόσμηση, μουσική κ.α. αλλά μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας βελτιωμένης προσωπικότητας που θα αρέσει στους άλλους και στον εαυτό του.
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να σκάμε ιδιαίτερα, γιατί όποιος αναρωτιέται τι ακριβώς εννοεί η Σούρα 65:12 και η εξήγησή της μπορεί να το μάθει διαβάζοντας το βιβλίο «Ιστορίες των Προφητών» (Tales of the Prophets: Qisas al-Anbiya του Muhammad Ibn Abd Allah Al-Kisai, σε αγγλική μετάφραση του Wheeler M. Thackston).
Ο ανθρωπος αυτος ειναι επικινδυνος και πρεπει παση θυσια να εξοριστει απο το πολιτικο περιβαλλον της Ελλαδας.Δεν ανηκει εδω.Στην αρχαια Ελλαδα υπηρχε η δυνατοτητα του εξοστρακισμου.Η νεα Ελλαδα ας βρει εναν δημοκρατικο τροπο να απαλλαγει απο την παρουσια του.Πριν καταβαραθρωθει μαζυ του.Αλλιως,θα ειναι αξια της μοιρας της.
Το ελλειμμα του 2009 δημιουργηθηκε και απο το γεγονος οτι δεν επιβληθηκαν νεοι φοροι σε αντικατασταση των εσοδων που χαθηκαν απο την κριση ουτε περικοπηκαν οι δαπανες.Αυτη ειναι η αντικυκλικη πολιτικη που ακολουθειται παγκοσμιως σε περιπτωση κρισης για να μη βαθυνει η υφεση και ασφαλως προκαλει ελλειμματα και αυτο κανει και ο Ομπαμα και ο Μπραουν.



