User:HermanHollis4

From africa-rising-wiki
Revision as of 15:45, 7 February 2019 by HermanHollis4 (talk | contribs)
Jump to: navigation, search

Στρωματα Κρεβατιου

H BOX STROM ΧΙΟΥ Ευχαριστεί την Κιβωτό του Κόσμου που είχε την τιμή να την επιλέξει για μια δωρεά στρωμάτων για της ανάγκες του Παιδικού χωριού στην Χίο. Μαλιστα μπορει και να προχωρανε κατα βουληση σε συνεδρια και συζητησεις επι συζητησεων για να απευθυνθουν σε αυτο το ζητημα με την υποτιθεμενη βουληση για να το λυσουν. Είναι κι αυτό στρατηγική. Ένα ποτήρι γάλα λοιπόν πριν από τον ύπνο σίγουρα µπορεί να βοηθήσει.

Στο νέο νομοσχέδιο θα πρέπει να προβλεφθεί η δημιουργία Οργανισμού Προώθησης των απαιτούμενων δυνατοτήτων προκειμένου να είναι εφικτή η ανταπόκριση στις απαιτήσεις συνέχισε ο Περιφερειάρχης σημειώνοντας ακόμα ότι θα πρέπει ο νόμος να παρέχει τη δυνατότητα ίδρυσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιριών, καθώς και τη σύσταση δεύτερης αναπτυξιακής εταιρείας της Περιφέρειας.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ. Από την άποψη αυτή, νομίζω ότι υπερεκτιμήθηκε και υπερπροβλήθηκε από τα κυρίαρχα μέσα το θέμα της διαφωνίας των 15 ή 30 ή όσων είναι.

Παναθεμα τα) ειναι κυριως δυο: Και μεταφερεις ξεκουραστα το παιχνιδι στην αντιπαλη περιοχη και παραλληλα "κρατας" τον αντιπαλο χαμηλα. Η μικρή και περήφανη πόλη έσβησε μέσα στον χρόνο και όλοι οι κάτοικοι της αφανίστηκαν από χολέρα. Οσο για μας τους χειρωνακτες εργατες δεν ειμαστε προιον στην αγορα εργασιας.

Δεν αφορά τα κεκτημένα των εργαζομένων αλλά τις στρεβλώσεις ολου του οικοδομήματος απο τη γραφειοκρατία μεχρι το πελατειακό κράτος, τη νοοτροπία της αποφυγής των φορολογικών υποχρεώσεων με διάφορους τρόπους ειτε ειδικών προνομίων ειτε φοροδιαφυγής κ.α.

Πότε φέρνουν κόσμο πότε τον πάνε αλλού να κρατάνε το χαληνάρι τεντωμένο.Οι τουριστικές κρίσεις εχουν μια κανονική περιοδικότητα τα τελευταία εικοσι χρόνια περίπου ανα τετραετία.Εξ αλλου μια χώρα που εχει στραγγίξει τουριστικά ειναι καλή μόνο για φτηνό τουρισμό.Ολο και πιο φτηνό.Και πώς θα ζήσουμε ολοι εμείς στριμωγμένοι ο ενας πάνω στον αλλο με τους ολο και πιο φτηνούς πελάτες ;Τι θα κάνουμε με τα σκουπίδια,τα σκατά τους την ενέργεια που καταναλώνουν και το νερό που μας πέρνουν χωρίς να το πληρώσουν; Γιατί αυτά ειναι πανάκριβα αγαθά που δεν καλύπτονται απο την τιμή της χωριάτικης αρα θα πληρώσει το κράτος (εμείς δηλαδή).

Κρατικες ενισχύσεις στους εργοδοτες για να μην κανουν απολυσεις μου μυρίζουν,δουλεια με την ωρα και συνεισφορα του ΟΑΕΔ (του κρατους δηλαδή )ελαστικες σχεσεις εργασίας και αιτηματα για αεροδρόμια και μαρίνες μπας και μεσα απο τα δημοσια εργα βγαλουν παλι οι γνωστοι καμμια δεκαρα.Και οι δημοι θα συμπαρασταθουν μη εχοντας να αντιπροτεινουν.