Difference between revisions of "User:RayPresler228"

From africa-rising-wiki
Jump to: navigation, search
m
m
Line 1: Line 1:
Αποικιοκρατία! Λεηλασία, Καταδυνάστευση, Ψευδευλάβεια<br><br>Πολλά από τα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζουμε οφείλονται σε κακές συνήθειες που έχουμε αποκτήσει. Εκτός από το σχέδιο για κράτος πιο φιλικό στις επιχειρήσεις, που βασίζεται στη δημιουργία πλούτου και όχι στην φορολογική αφαίμαξη και στη συνέχεια αναδιανομή της μιζέριας, επισημαίνουν και κάτι ακόμη: Ότι το στίγμα της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήταν να διαχωρίσει τους πολίτες σε τάξεις και παρατάξεις που συγκρούονται μεταξύ τους, αλλά ότι έβαλε όλους τους Έλληνες μαζί στο ίδιο καράβι, αφού αποτελούν όλοι μέλη της ίδιας ομάδας, που είτε κερδίζουν μαζί, είτε χάνουν μαζί.<br><br>Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης εξέφρασε δημόσια την ευχαρίστησή του για την αποδοχή της πρόσκλησης εκ μέρους του Υπουργού Πολιτισμού και σημείωσε ότι η συγκυρία είναι εξαιρετική λόγω της σύμπτωσης της παγκόσμιας ημέρας πολιτιστικής κληρονομιάς με την επίσκεψη αυτή.<br><br>Aνθεκτικό υλικό, που λειτουργεί ως προστατευτικό μεταξύ των ελατηρίων και των υπόλοιπων υλικών του στρώματος. Από το βωξίτη προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής αλουμινίου. To πιο πανω σχολιο μου αφορα το κειμενο που εδωσε ο Σχολιαστης στις 6,33 μμ.<br><br>Επιστημονικα εχει αποδειχθει πως υπαρχουν δυο φασεις υπνου στον σκυλο.ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ο σκυλος εχει ελαφρυ υπνο οπου η ανασα του παραμενει φυσιολογικη και μπωρει να μεταβει γρηγορα στην η φαση του ξυπνηματος.Εδω το μυαλο του σκυλου παραμενει ενεργο.Μολις οι σκυλοι περασουν ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ δηλ.<br><br>Το θεωρώ ελάχιστης σημασίας ποιος θα καθάριζε τι σ' εκείνο το σπίτι, και αμφιβάλλω ακόμη και αν η πλήρης κατανόηση της επιστολής θα μας φωτίσει για την ιστορία της λέξης καλλιόπη=τουαλέτα. Προσπαθουν οι κυριες μεσα σε ενα αντιξοο περιβαλλον και συναντησεις κανουν και ενεργειες αλλα η μεσαια ταξη και στην περιοχη μας διαλυεται με γρηγορους ρυθμους οικονομικα και κοινωνικα.<br><br>Ισως πιασουν εσας η εμενα εκεινους ομως ποτε. Τυχαινει να βρηκα ενα κειμενο, που θεωρησα ενδιαφερον για την Ελλαδα (και για τους συν-σχολιαστες της Καλυβας). Σκοπός μας είναι το εργαστήρι μας να γίνει ένας τόπος συνάντησης και χαράς. Η Ερμιονίδα είναι παρ ολες τις ιδαιτερότητες της μια μικρογραφία της πορείας της χώρας μας.<br><br>Όσο πιο «σκοτεινή» ήταν η συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι εθελοντές, τόσο πιθανότερο ήταν να είναι «κουκουβάγιες», δηλαδή να είναι πιο δραστήριοι το βράδυ και να μπαίνουν για ύπνο τις πρώτες πρωινές ώρες ή κι αργότερα ακόμα, ξυπνώντας πολύ αργά το πρωί.<br><br>Η υπαρξη κοιτασματων υδρογονανθρακων τριτογενους γεωλογικης εποχης στο βορειο Αιγαιο και το γεγονος εντοπισμου των μεγαλυτερων κοιτασματων μεσοζω'ι'κης γεωλογικης εποχης περιξ της Μεσογειου θαλασσης, δεν σημαινει την υπαρξη παρομοιων κοιτασματων και στο υποβαθρο του υπολοιπου Αιγαιου πελαγους και εν γενει της Μεσογειου θαλασσης.
+
Ανατομικό Στρώμα Αφρού Μνήμης<br><br>Επειδή υποθέτω πως όσα ακολουθούν είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν αντιδράσεις, σπεύδω να θυμισω σαν απάντηση, την ρήση του Σολωμού πως το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό. Σε μια τετοια χωρα καλουμαστε να εξυπηρετησουμε πανω απο το διπλασιο των κατοικων δηλαδη 20 εκατομμυρια ανθρωπους μεσα σε λιγες μερες λιγωτερες απο a hundred καθε καλοκαιρι.Κατασπαταλωντας το ελαχιστο νερο που εχουμε και μαλιστα χτιζοντας υδροβορες μοναδες γκολφ που απευθυνονται σε λιγους ανθρωπους που μενουν μεσα στα υπερπολυτελη ξενοδοχεια, καταναλωνοντας εισαγομενα προιοντα.<br><br>Η πρώτη, ότι το ΕΚΚΕ (το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, όχι το παλιό μαοϊκό κόμμα!) χαρίζει βιβλία επειδή δεν επαρκούν οι αποθηκευτικοι χώροι του Η διανομή γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί, ως το τέλος Νοεμβρίου, άρα πρέπει να βιαστείτε, δεν μένουν πολλές Τριτοπέμπτες.<br><br>Τη γελοιότητα της τιμολόγησης κάποιων στρωμάτων σχολιάζω. SW -zero.6 Σχολιο: Οσο μικροτερο τοσο μεγαλυτερη ασταθεια της ατμοσφαιρας. Δεν είναι τιμητικό για το λαό μας το θέαμα του εξαναγκασμένου (το δέχομαι) ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ του σε συσσίτια, ουρές, διανομές από τα φορτηγά, σε λίγο και αεροπλανική βοήθεια όπως στην Αφρική.<br><br>Παναπεί, αυτή τη διάκριση ανάμεσα σε στιγμιαίο και διαρκές, που είναι κεφαλαιώδης για την ελληνική γλώσσα στα περσότερα ρήματα, στα ρήματα εις -άγω την έχουμε χάσει. Δηλαδή αφενός της εποχής του ΔΝΤ, της Τροϊκα και της πρωτοφανούς επίθεσης του κεφαλαίου στην κοινωνία και τους εργαζόμενους και αφετέρου στην διάλυση του Σύριζα, τουλάχιστον με την μορφή που τον ξέραμε.<br><br>Γιαίτ δεν ε΄γινε αυτό; Μπορώ να σκεφτώ διαφορα αλλά δε νομίζω ότι ε΄χιε νόημα η ανα΄λυση σε αυτό το μαγαζί που το περιβάλλον είναι ούτως ή άλλως αρνητικό οποτε κα΄ποιος λεέι κάτι που δεν αρέσιε στην πλειοψηφία (και δεν αναφέρομαι εδώ στα μηνύματα 128 και 129 αλλα΄στο ΄συνολο του μπλογκ).<br><br>Τα στρώματα, ανωστρώματα, κρεβάτια και μαξιλάρια Dunlopillo με 100% φυσικό Talalay Latex και με πιστοποιημένη αντιβακτηριακή συμπεριφορά, πραγματοποιούν όνειρα, ξυπνούν αισθήσεις, ξεκουράζουν, νανουρίζουν, εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία, φυσικά.<br><br>Εμείς στείλαμε δύο επιστολές στο Δήμο (Δήμαρχο και αρμόδιο Αντιδήμαρχο) στις 14-04-2016 και 08-09-2016,όπου ζητούσαμε οικονομικά στοιχεία για τα προηγούμενα χρόνια και εξηγήσεις γιατί δεν έγιναν και δεν γίνονται τα έργα που προβλέπει σαφέστατα ο νόμος σε αυτά τα χωριά (Δίδυμα-Ηλιόκαστρο-Θερμησία),χωρίς να λάβουμε μέχρι σήμερα καμία απάντηση.

Revision as of 03:56, 8 February 2019

Ανατομικό Στρώμα Αφρού Μνήμης

Επειδή υποθέτω πως όσα ακολουθούν είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν αντιδράσεις, σπεύδω να θυμισω σαν απάντηση, την ρήση του Σολωμού πως το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό. Σε μια τετοια χωρα καλουμαστε να εξυπηρετησουμε πανω απο το διπλασιο των κατοικων δηλαδη 20 εκατομμυρια ανθρωπους μεσα σε λιγες μερες λιγωτερες απο a hundred καθε καλοκαιρι.Κατασπαταλωντας το ελαχιστο νερο που εχουμε και μαλιστα χτιζοντας υδροβορες μοναδες γκολφ που απευθυνονται σε λιγους ανθρωπους που μενουν μεσα στα υπερπολυτελη ξενοδοχεια, καταναλωνοντας εισαγομενα προιοντα.

Η πρώτη, ότι το ΕΚΚΕ (το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, όχι το παλιό μαοϊκό κόμμα!) χαρίζει βιβλία επειδή δεν επαρκούν οι αποθηκευτικοι χώροι του Η διανομή γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί, ως το τέλος Νοεμβρίου, άρα πρέπει να βιαστείτε, δεν μένουν πολλές Τριτοπέμπτες.

Τη γελοιότητα της τιμολόγησης κάποιων στρωμάτων σχολιάζω. SW -zero.6 Σχολιο: Οσο μικροτερο τοσο μεγαλυτερη ασταθεια της ατμοσφαιρας. Δεν είναι τιμητικό για το λαό μας το θέαμα του εξαναγκασμένου (το δέχομαι) ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ του σε συσσίτια, ουρές, διανομές από τα φορτηγά, σε λίγο και αεροπλανική βοήθεια όπως στην Αφρική.

Παναπεί, αυτή τη διάκριση ανάμεσα σε στιγμιαίο και διαρκές, που είναι κεφαλαιώδης για την ελληνική γλώσσα στα περσότερα ρήματα, στα ρήματα εις -άγω την έχουμε χάσει. Δηλαδή αφενός της εποχής του ΔΝΤ, της Τροϊκα και της πρωτοφανούς επίθεσης του κεφαλαίου στην κοινωνία και τους εργαζόμενους και αφετέρου στην διάλυση του Σύριζα, τουλάχιστον με την μορφή που τον ξέραμε.

Γιαίτ δεν ε΄γινε αυτό; Μπορώ να σκεφτώ διαφορα αλλά δε νομίζω ότι ε΄χιε νόημα η ανα΄λυση σε αυτό το μαγαζί που το περιβάλλον είναι ούτως ή άλλως αρνητικό οποτε κα΄ποιος λεέι κάτι που δεν αρέσιε στην πλειοψηφία (και δεν αναφέρομαι εδώ στα μηνύματα 128 και 129 αλλα΄στο ΄συνολο του μπλογκ).

Τα στρώματα, ανωστρώματα, κρεβάτια και μαξιλάρια Dunlopillo με 100% φυσικό Talalay Latex και με πιστοποιημένη αντιβακτηριακή συμπεριφορά, πραγματοποιούν όνειρα, ξυπνούν αισθήσεις, ξεκουράζουν, νανουρίζουν, εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία, φυσικά.

Εμείς στείλαμε δύο επιστολές στο Δήμο (Δήμαρχο και αρμόδιο Αντιδήμαρχο) στις 14-04-2016 και 08-09-2016,όπου ζητούσαμε οικονομικά στοιχεία για τα προηγούμενα χρόνια και εξηγήσεις γιατί δεν έγιναν και δεν γίνονται τα έργα που προβλέπει σαφέστατα ο νόμος σε αυτά τα χωριά (Δίδυμα-Ηλιόκαστρο-Θερμησία),χωρίς να λάβουμε μέχρι σήμερα καμία απάντηση.