User:ZoraRoney398607
Μα Τι Θέλουν Όλοι Αυτοί Επιτέλους
Δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να ασκηθούν διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, κατά του Δημάρχου Γλυφάδας και 25 ακόμη Δημοτικών Συμβούλων που υπερψήφισαν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε αρκετά αυτές τις ημέρες, ορισμένοι μάλιστα έσπευσαν να δρέψουν καρπούς και να παρουσιαστούν δικαιωμένοι, ενώ κάποιοι από τους παραπεμπόμενους να ισχυριστούν ότι ορθώς έπραξαν. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με έναν εκ των δύο τρόπων: είτε να υπερψηφιστεί πρόταση δυσπιστίας που θα κατατεθεί προς το σκοπό αυτόν είτε να καταψηφιστεί το αίτημα για ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει η ίδια η κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα: Είναι ρόλος αποκαλυπτικός ως προς το κατά πόσο αυτός ο μηχανισμός, ο «EFSF», είναι μηχανισμός «στήριξης» χωρών, όπως κατ ‘ ευφημισμό τον βάφτισαν, ή μηχανισμός «εξανδραποδισμού» λαών, κατεδάφισης και πρόκλησης κοινωνικών ερειπίων.
2) Δεν ψήφισε το Σ.Σ., όχι γιατί είναι «κολλημένο», αλλά γιατί αυτό, όπως λέει, πάντα οδηγεί στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, στην οποία είναι κατά. Από την συμπληρωματική έρευνα προέκυψε ότι το 91,5% των επισκεπτών ήταν διερχόμενοι επισκέπτες, οι οποίοι κατά μέσο όρο πραγματοποίησαν δύο στάσεις σε ελληνικά λιμάνια αντί τριών που είχαν πραγματοποιήσει το 2012.
Να πω ότι σέβομαι απεριόριστα αυτή την άποψη στο μέτρο που εκκινεί και εκφράζεται από ειλικρινή διάθεση , καθαρή ματιά και μη ένοχη συνείδηση. Μην το πολυλές διότι αν υποψιαστούν διάφοροι ότι παίζει και αυτό θα τους στείλεις να ψηφίσουν συριζα, ενώ δεν θατο έκαναν και δεν νομίζω ότι το θέλουμε αυτό.
Ενω Εκαβη -σ'αυτηνα την περιπτωση- ητανε η μεγαλη, η φοβερη σκια του εγκεφαλου μου, λεει μονο του και οι κορδελες πιανουν τις λεξεις και τις στελνουν πισω στα νερα του ηλιου, εκει που υπαρχουν μονο συγνωμες και βρωμιες απο τα πλοια. Ξέρεις ποιός ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα; αυτός έχει και τον πρώτο λόγο στην οικονομία κάθε χώρας.
Δεν λύνεται αύριο το πρωί ούτε με 2, ούτε με 32 θεσμούς και στις πιο «τέλειες» πολιτικές συλλογικότητες. Η μοιρα πολλων χωρων του G20 2012, εκτος των ΗΠΑ και της Γερμανιας, ειναι στις τελευταιες θεσεις το 2030, ποσο μαλλον το 2050. Δεν μπορούμε να δεχτούμε άκριτα στο όνομα της ανάπτυξης της περιοχής πολιτικές που υποβαθμίζουν περισσότερο ή θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της περιοχής.
Ενη, βλεπω οτι κανει προσπαθειες η κυβερνηση και μακαρι να μπορουσα να δωσω χερι βοηθειας αλλα , απ οτι διαφαινεται, τα βαριδια, που ειναι κρεμασμενα πανω της, ειναι ανυπερβλητα!: Ενας κοματικος μηχανισμος, που δεν θα τον ελεγα δημοκρατικο, με τις διαλυμενες οργανωσεις βασης, χωρις αξιοκρατικους μηχανισμους αναδειξης στελεχων με κρατικοδιαιτα μεσαια στελεχη και κακομαθημενα στο ρουσφετι μελη.



